Ilmu Sosial & Terapan

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Prakata[sunting | besut sumber]

Ilmu-Ilmu Sosial : ilmu sing mbahas perkara sing ana hubungane karo masyarakat utawa sifat masyarakat. Dadi ilmu-ilmu sosial yakuwe ilmu-ilmu sing berhubungan karo kemasyarakatan.

Ilmu Sosial[sunting | besut sumber]

Ilmu Terapan[sunting | besut sumber]



Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.