Pertanian

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Tegal, Purwokerto, Purbalingga, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Prakata[sunting | Owah sumber]

Pertanian kuwe kegiatan kanggo ngasilna bahan pangan uga hasil liyane liwat cara pengembangan aneka tanduran karo kewan.

Sing klebu bidang pertanian antarane:


Pranala Jaba[sunting | Owah sumber]


Wiki letter w.svg

Artikel kiyé ésih tulisan rintisan. Mangga mélu ngembangna dadi tulisan sing wutuh.

mBalik ming: Kaca Utama