Pertanian

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tomb of Nakht (2).jpg

Prakata[sunting | besut sumber]

Pertanian kuwe kegiatan kanggo ngasilna bahan pangan uga hasil liyane liwat cara pengembangan aneka tanduran karo kewan.

Sing klebu bidang pertanian antarane:


Pranala Jaba[sunting | besut sumber]


mBalik ming: Kaca Utama