Pertanian

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Prakata[sunting | besut sumber]

Pertanian kuwe kegiatan kanggo ngasilna bahan pangan uga hasil liyane liwat cara pengembangan aneka tanduran karo kewan.

Sing klebu bidang pertanian antarane:


Pranala Jaba[sunting | besut sumber]


Wiki letter w.svg

Artikel kiye esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.

mBalik ming: Kaca Utama