Idi Rayeuk, Aceh Timur

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Idi Rayeuk
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Aceh
Kabupaten Aceh Timur
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 46 desa
1 kelurahan

Idi Rayeuk kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Aceh Timur, Aceh, Indonesia.

Cithakan:Idi Rayeuk, Aceh Timur