Harjamukti, Cirebon

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Harjamukti
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Barat
Kota Cirebon
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan - desa
5 kelurahan

Harjamukti kuwe salah siji kecamatan nang kota Cirebon, Jawa Barat, Indonesia.

Cithakan:Kota Cirebon