Halong, Balangan

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Halong
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Kalimantan Selatan
Kabupaten Balangan
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 21 desa
- kelurahan

Halong kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Balangan, Kalimantan Selatan, Indonesia.


Cithakan:Halong, Balangan Cithakan:Kabupaten Balangan