Gunung Raya, Kerinci

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Gunung Raya
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jambi
Kabupaten Kerinci
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 15 desa
1 kelurahan

Gunung Raya kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Kerinci, Jambi, Indonesia.

Cithakan:Kabupaten Kerinci