Gunung Purei, Barito Utara

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search
Gunung Purei
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Kalimantan Tengah
Kabupaten Barito Utara
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Jumlah pedunung -
Kepadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan 11 desa
- kelurahan

Gunung Purei kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Barito Utara, Kalimantan Tengah, Indonesia.


Cithakan:Gunung Purei, Barito Utara Cithakan:Kabupaten Barito Utara