Grujugan, Bondowoso

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Grujugan
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Timur
Kabupaten Bondowoso
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
74,44 Kilomèter pesagi -
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan desa
13 kelurahan

Grujugan kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Bondowoso, Jawa Timur, Indonesia.

Cithakan:Kabupaten Bondowoso