Grujugan, Bondowoso

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Grujugan
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Timur
Kabupaten Bondowoso
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
74,44 kilomèter pesagi -
36.602 (2017) Edit this on Wikidata - jiwa/km²
Desa/kelurahan desa
13 kelurahan

Grujugan kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Bondowoso, Jawa Timur, Indonesia.

Cithakan:Kabupaten Bondowoso