Genengan, Jumantono, Karanganyar

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search
Genengan
—  Desa  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Karanganyar
Kecamatan Jumantono
Kodepos -
Wewengkon - km²
Pedunung - jiwa
Kepadhetan - jiwa/km²

Genengan kuwe salah siji desa nang Kecamatan Jumantono, kabupaten Karanganyar, propinsi Jawa Tengah, Indonesia.[1]

Referensi[sunting | besut sumber]

Cithakan:Jumantono, Karanganyar