Geger, Bangkalan

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Geger
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Timur
Kabupaten Bangkalan
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan desa
13 kelurahan

Geger kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Bangkalan, Jawa Timur, Indonesia.