Gedeg, Mojokerto

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gedeg
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Timur
Kabupaten Mojokerto
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan desa
14 kelurahan

Gedeg kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Mojokerto, Jawa Timur, Indonesia.

Cithakan:Kabupaten Mojokerto