Gedangsari, Gunung Kidul

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gedangsari
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Daerah Istimewa Yogyakarta
Kabupaten Gunung Kidul
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 7 desa
- kelurahan

Gedangsari kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Gunung Kidul, Daerah Istimewa Yogyakarta, Indonesia.