Eragayam, Jayawijaya

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Eragayam
—  Distrik  —
Negara  Indonesia
Propinsi Papua
Kabupaten Jayawijaya
Pemerentahan
 - Kepala distrik -
Wewengkon - km²
Masalah Lua ing package.lua larik 80: module 'Module:Complex date' not found. - jiwa/km²
Kampung/kelurahan 15 desa
- kelurahan

Eragayam kuwe salah siji Distrik nang kabupaten Jayawijaya, propinsi Papua, Indonesia.[1]

Referensi[sunting | besut sumber]

Cithakan:Eragayam, Jayawijaya