Durenan, Trenggalek

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Durenan
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Timur
Kabupaten Trenggalek
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan desa
14 kelurahan

Durenan kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Trenggalek, Jawa Timur, Indonesia.

Cithakan:Kabupaten Trenggalek