Dullah Selatan, Tual

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dullah Selatan
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Maluku
Kota Tual
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 2 desa
3 kelurahan

Dullah Selatan kuwe salah siji kecamatan nang kota Tual, Maluku, Indonesia.


Cithakan:Dullah Selatan, Tual Cithakan:Kota Tual