Dende' Piongan Napo, Toraja Utara

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dende' Piongan Napo
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Sulawesi Selatan
Kabupaten Toraja Utara
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 7 desa
1 kelurahan

Dende' Piongan Napo kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Toraja Utara, Sulawesi Selatan, Indonesia.


Cithakan:Dende' Piongan Napo, Toraja Utara