Dawan, Klungkung

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Dawan
Negara  Indonesia
Propinsi Bali
Kabupaten Klungkung
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 12 desa
- kelurahan

Dawan kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Klungkung, Bali, Indonesia.

Cithakan:Kabupaten Klungkung