Danau Sembuluh, Seruyan

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Danau Sembuluh
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Kalimantan Tengah
Kabupaten Seruyan
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 12 desa
- kelurahan

Danau Sembuluh kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Seruyan, Kalimantan Tengah, Indonesia.


Cithakan:Danau Sembuluh, Seruyan Cithakan:Kabupaten Seruyan