Cithakan:Desa/doc

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Cara nganggo[besut sumber]

{{Desa
| jeneng                  = <!-- Diisi karo jeneng desa -->
| peta                    = <!-- Tuliskan jeneng berkas lengkap. -->
| propinsi                = <!-- Diisi karo jeneng propinsi. -->
| dati2                   = <!-- Diisi karo jenis dati 2: "kabupaten" atawa "kota". -->
| jeneng dati2            = <!-- Diisi karo jeneng dati 2. -->
| dati3                   = <!-- Diisi karo jenis dati 3: "kecamatan" atawa "distrik". Opsional, standar: "kecamatan". -->
| kecamatan               = <!-- Diisi karo jeneng dati 3. -->
| kode pos                =
| wewengkon               = 
| pedhunung               = 
| kepadetan               =
}}

Deleng uga[besut sumber]