Cithakan:Kecamatan

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
[sunting] [busak tembolok] Dokumentasi cithakan

Cara nganggo[besut sumber]

{{Kecamatan
| jeneng                  = 
| peta                    = <!-- Tuliskan jeneng berkas lengkap. -->
| propinsi                = <!-- Diisi karo jeneng propinsi. -->
| dati2                   = <!-- Diisi karo jenis dati 2: "kabupaten" atawa "kota". -->
| jeneng dati2            = <!-- Diisi karo jeneng dati 2. -->
| jeneng camat            = <!-- Diisi karo jeneng camat atawa kepala distrik. -->
| luas                    = 
| penduduk                = 
| kepadatan               =
| kelurahan               =
}}

Deleng uga[besut sumber]