Cithakan:Kelurahan

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
[sunting] [busak tembolok] Dokumentasi cithakan

Cara nganggo[besut sumber]

{{Kelurahan
| jeneng                  =
| peta                    = <!-- Tulisna jeneng berkas lengkap. -->
| propinsi                = <!-- Diisi nganggo jeneng propinsi. -->
| dati2                   = <!-- Diisi nganggo jenis dati 2: "kabupaten" atawa "kota". -->
| jeneng dati2            = <!-- Diisi nganggo jeneng dati 2. -->
| dati3                   = <!-- Diisi nganggo jenis dati 3: "kecamatan" atawa "distrik". Opsional, standar: "kecamatan". -->
| kecamatan               = <!-- Diisi nganggo jeneng dati 3. -->
| kode pos                =
| wewengkon               =
| pedunung                =
| kepadhetan              =
}}

Deleng uga[besut sumber]