Cithakan:Country data Zambia

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Zambia kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Zambia.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Zambia Jeneng artikel utama (Zambia)
flag alias Flag of Zambia.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Zambia.svg, tampak tengen duwur)


Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
ZMB (deleng) ZMB Zambia
ZAM (deleng) ZAM Zambia

Conto cara nganggo

  • {{flag|Zambia}} Zambia
  • {{flagicon|Zambia}}Bendera Zambia

Nggunakna alias pengalihan

  • {{flagicon|ZMB}}Bendera Zambia
  • {{flagcountry|ZMB}} Zambia
  • {{flag|ZMB}} ZMB

Cithakan terkait

Deleng uga Cithakan country_data terkait liyane neng ngisor kiye: