Cithakan:Country data Yunani

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Yunani kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Greece.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Yunani Jeneng artikel utama (Yunani)
flag alias Flag of Greece.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Greece.svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

LabelGambar bendera (40px)Jeneng gambar
oldFlag of Greece (1822-1978).svgFlag of Greece (1822-1978).svg
1970Flag of Greece (1970-1975).svgFlag of Greece (1970-1975).svg
royalState Flag of Greece (1863-1924 and 1935-1973).svgState flag of Greece (1863–1924;1935–73).svg
ottoNaval Royal Standard of Greece (1833-1858).svgState flag of Greece (1833-1862).svg
royalnavyNaval Ensign of Greece (1863-1924 and 1935-1970).svgNaval Ensign of Kingdom of Greece.svg

Lambang militer

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
GRC (deleng)Cithakan:Country data GRCCithakan:Country data GRC
GRE (deleng)Cithakan:Country data GRECithakan:Country data GRE

Conto cara nganggo

  • {{flag|Yunani}} Yunani
  • {{flagicon|Yunani}}Bendera Yunani

Nggunakna varian bendera

  • {{flag|Yunani|old}} Yunani
  • {{flagicon|Yunani|old}}Bendera Yunani

Nggunakna alias pengalihan