Cithakan:Country data Yaman

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Yaman kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Yemen.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Yemen Jeneng artikel utama (Yemen)
flag alias Flag of Yemen.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Yemen.svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

LabelGambar bendera (40px)Jeneng gambar
1923[[Gambar:|40px|border]]
1927Flag of the Mutawakkilite Kingdom of Yemen.svgFlag of the Mutawakkilite Kingdom of Yemen.svg
1962Flag of North Yemen.svgFlag of North Yemen.svg

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
YEM (deleng)Cithakan:Country data YEMCithakan:Country data YEM

Conto cara nganggo

Nggunakna varian bendera

Nggunakna alias pengalihan

Cithakan terkait

Deleng uga Cithakan country_data terkait liyane neng ngisor kiye: