Cithakan:Country data Wilayah Samudra Hindia Britania

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Wilayah Samudra Hindia Britania kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of the Commissioner of the British Indian Ocean Territory.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Wilayah Samudra Hindia Britania Jeneng artikel utama (Wilayah Samudra Hindia Britania)
flag alias Flag of the Commissioner of the British Indian Ocean Territory.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of the Commissioner of the British Indian Ocean Territory.svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

LabelGambar bendera (40px)Jeneng gambar
1976Flag of the United Kingdom.svgFlag of the United Kingdom.svg
1990Flag of the British Indian Ocean Territory 1990.svgFlag of the British Indian Ocean Territory 1990.svg

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
IOT (deleng)Cithakan:Country data IOTCithakan:Country data IOT

Conto cara nganggo

Nggunakna varian bendera

Nggunakna alias pengalihan