Cithakan:Country data Venezuela

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Venezuela kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Venezuela.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Venezuela Jeneng artikel utama (Venezuela)
flag alias Flag of Venezuela.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Venezuela.svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

LabelGambar bendera (40px)Jeneng gambar
1836Flag of Venezuela (1836–1859).svgFlag of Venezuela (1836-1859).svg
1859Flag of Venezuela (1859–1863).svgFlag of Venezuela (1859-1863).svg
1863Flag of Venezuela (1863–1905).svgFlag of Venezuela (1863-1905).svg
1905Flag of Venezuela (1905–1930).svgFlag of Venezuela (1905-1930).svg
1930Flag of Venezuela (1930–2006).svgFlag of Venezuela (1930-1954).svg
1954State flag of Venezuela (1954–2006).svgFlag of Venezuela (1954-2006).svg
stateFlag of Venezuela (state).svgFlag of Venezuela (state).svg
navalFlag of Venezuela (state).svgFlag of Venezuela (state).svg

Lambang militer

Cithakan kiye uga nyakup varian bendera angkatan laut sing teyeng digunakna nganggo {{Angkatan laut}}:

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
VEN (deleng)Cithakan:Country data VENCithakan:Country data VEN

Conto cara nganggo

  • {{flag|Venezuela}} Venezuela
  • {{flagicon|Venezuela}}Bendera Venezuela

Nggunakna varian bendera

  • {{flag|Venezuela|1836}} Venezuela
  • {{flagicon|Venezuela|1836}}Bendera Venezuela

Nggunakna alias pengalihan