Cithakan:Country data Vanuatu

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Vanuatu kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Vanuatu.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Vanuatu Jeneng artikel utama (Vanuatu)
flag alias Flag of Vanuatu.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Vanuatu.svg, tampak tengen duwur)


Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
VUT (deleng)Cithakan:Country data VUTCithakan:Country data VUT
VAN (deleng)Cithakan:Country data VANCithakan:Country data VAN

Conto cara nganggo

  • {{flag|Vanuatu}} Vanuatu
  • {{flagicon|Vanuatu}}Bendera Vanuatu

Nggunakna alias pengalihan

Cithakan terkait

Deleng uga Cithakan country_data terkait liyane neng ngisor kiye: