Cithakan:Country data Uni Emirat Arab

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Uni Emirat Arab kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of the United Arab Emirates.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Uni Emirat Arab Jeneng artikel utama (Uni Emirat Arab)
flag alias Flag of the United Arab Emirates.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of the United Arab Emirates.svg, tampak tengen duwur)


Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
ARE (deleng)Cithakan:Country data ARECithakan:Country data ARE
UAE (deleng)Cithakan:Country data UAECithakan:Country data UAE

Conto cara nganggo

  • {{flag|Uni Emirat Arab}} Uni Emirat Arab
  • {{flagicon|Uni Emirat Arab}}Bendera Uni Emirat Arab

Nggunakna alias pengalihan

Cithakan terkait

Deleng uga Cithakan country_data terkait liyane neng ngisor kiye: