Cithakan:Country data Ukraina

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Ukraina kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Ukraine.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Ukraine Jeneng artikel utama (Ukraine)
flag alias Flag of Ukraine.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Ukraine.svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

LabelGambar bendera (40px)Jeneng gambar
1918Flag of the Ukrainian State.svgFlag of Ukrainian People's Republic 1917.svg
naval-1918Naval Ensign of Ukraine 1918 July.pngNaval Ensign of Ukraine (dress, 1918).PNG
navalNaval Ensign of Ukraine.svgNaval Ensign of Ukraine.svg
airforceEnsign of the Ukrainian Air Force.svgEnsign of the Ukrainian Air Force.svg
armyEnsign of the Ukrainian Ground Forces.svgEnsign of the Ukrainian Ground Forces.svg

Lambang militer

Cithakan kiye uga nyakup varian bendera angkatan laut sing teyeng digunakna nganggo {{Angkatan laut}}:

Cithakan kiye uga nyakup varian bendera angkatan udara sing teyeng digunakna nganggo {{Angkatan udara}}:

Cithakan kiye uga nyakup varian bendera angkatan darat sing teyeng digunakna nganggo {{Angkatan darat}}:

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
UKR (deleng)Cithakan:Country data UKRCithakan:Country data UKR

Conto cara nganggo

Nggunakna varian bendera

Nggunakna alias pengalihan

Cithakan terkait

Deleng uga Cithakan country_data terkait liyane neng ngisor kiye: