Cithakan:Country data Uganda

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Uganda kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Uganda.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Uganda Jeneng artikel utama (Uganda)
flag alias Flag of Uganda.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Uganda.svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

LabelGambar bendera (40px)Jeneng gambar
colonialFlag of the Uganda Protectorate.svgFlag of the Uganda Protectorate.svg
1962Flag of Uganda 1962.svgFlag of Uganda 1962.svg

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
UGA (deleng) UGA Uganda

Conto cara nganggo

  • {{flag|Uganda}} Uganda
  • {{flagicon|Uganda}}Bendera Uganda

Nggunakna varian bendera

  • {{flag|Uganda|colonial}} Uganda
  • {{flagicon|Uganda|colonial}}Bendera Uganda

Nggunakna alias pengalihan

  • {{flagicon|UGA}}Bendera Uganda
  • {{flagcountry|UGA}} Uganda
  • {{flag|UGA}} UGA