Cithakan:Country data Tuvalu

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Tuvalu kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Tuvalu.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Tuvalu Jeneng artikel utama (Tuvalu)
flag alias Flag of Tuvalu.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Tuvalu.svg, tampak tengen duwur)


Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
TUV (deleng)Cithakan:Country data TUVCithakan:Country data TUV

Conto cara nganggo

  • {{flag|Tuvalu}} Tuvalu
  • {{flagicon|Tuvalu}}Bendera Tuvalu

Nggunakna alias pengalihan