Cithakan:Country data Turkmenistan

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Turkmenistan kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Turkmenistan.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Turkmenistan Jeneng artikel utama (Turkmenistan)
flag alias Flag of Turkmenistan.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Turkmenistan.svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

LabelGambar bendera (40px)Jeneng gambar
1992Flag of Turkmenistan (1992-1997).svgFlag of Turkmenistan (1992-1997).svg
1997Flag of Turkmenistan (1997-2001).svgFlag of Turkmenistan (1997-2001).svg

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
TKM (deleng)Cithakan:Country data TKMCithakan:Country data TKM

Conto cara nganggo

  • {{flag|Turkmenistan}} Turkmenistan
  • {{flagicon|Turkmenistan}}Bendera Turkmenistan

Nggunakna varian bendera

  • {{flag|Turkmenistan|1992}} Turkmenistan
  • {{flagicon|Turkmenistan|1992}}Bendera Turkmenistan

Nggunakna alias pengalihan

Cithakan terkait

Deleng uga Cithakan country_data terkait liyane neng ngisor kiye: