Cithakan:Country data Tunisia

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Tunisia kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Tunisia.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Tunisia Jeneng artikel utama (Tunisia)
flag alias Flag of Tunisia.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Tunisia.svg, tampak tengen duwur)


Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
TUN (deleng) TUN Tunisia

Conto cara nganggo

  • {{flag|Tunisia}} Tunisia
  • {{flagicon|Tunisia}}Bendera Tunisia

Nggunakna alias pengalihan

  • {{flagicon|TUN}}Bendera Tunisia
  • {{flagcountry|TUN}} Tunisia
  • {{flag|TUN}} TUN