Cithakan:Country data Trinidad lan Tobago

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Trinidad lan Tobago kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Trinidad and Tobago.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Trinidad lan Tobago Jeneng artikel utama (Trinidad lan Tobago)
flag alias Flag of Trinidad and Tobago.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Trinidad and Tobago.svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

LabelGambar bendera (40px)Jeneng gambar
colonialFlag of Trinidad and Tobago (1889–1958).svgFlag of Trinidad and Tobago (1889–1958).svg
navalNaval Ensign of Trinidad and Tobago.svgNaval Ensign of Trinidad and Tobago.svg

Lambang militer

Cithakan kiye uga nyakup varian bendera angkatan laut sing teyeng digunakna nganggo {{Angkatan laut}}:

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
TTO (deleng)Cithakan:Country data TTOCithakan:Country data TTO
TRI (deleng)Cithakan:Country data TRICithakan:Country data TRI

Conto cara nganggo

Nggunakna varian bendera

  • {{flag|Trinidad lan Tobago|colonial}} Trinidad lan Tobago
  • {{flagicon|Trinidad lan Tobago|colonial}}Bendera Trinidad lan Tobago

Nggunakna alias pengalihan