Cithakan:Country data Tonga

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Tonga kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Tonga.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Tonga Jeneng artikel utama (Tonga)
flag alias Flag of Tonga.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Tonga.svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

LabelGambar bendera (40px)Jeneng gambar
navalNaval Ensign of Tonga.svgNaval Ensign of Tonga.svg

Lambang militer

Cithakan kiye uga nyakup varian bendera angkatan laut sing teyeng digunakna nganggo {{Angkatan laut}}:

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
TON (deleng)Cithakan:Country data TONCithakan:Country data TON
TGA (deleng)Cithakan:Country data TGACithakan:Country data TGA

Conto cara nganggo

  • {{flag|Tonga}} Tonga
  • {{flagicon|Tonga}}Bendera Tonga

Nggunakna alias pengalihan