Cithakan:Country data Timor Leste

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Timor Leste kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of East Timor.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Timor Leste Jeneng artikel utama (Timor Leste)
shortname alias Timor Leste (opsional) jeneng cindhek, singkatan, jeneng sejen (misale Republik Irlandia->Irlandia)
flag alias Flag of East Timor.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of East Timor.svg, tampak tengen duwur)


Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
TLS (deleng) TLS Timor Leste
East Timor (deleng) East Timor Timor Leste
Timor-Leste (deleng) Timor-Leste Timor Leste
Timor Leste (deleng) Timor Leste Timor Leste

Conto cara nganggo

  • {{flag|Timor Leste}} Timor Leste
  • {{flagicon|Timor Leste}}Bendera Timor Leste
  • {{flagcountry|Timor Leste}} Timor Leste

Nggunakna alias pengalihan

  • {{flagicon|TLS}}Bendera Timor Leste
  • {{flagcountry|TLS}} Timor Leste
  • {{flag|TLS}} TLS