Cithakan:Country data Thailand

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Thailand kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Thailand.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Thailand Jeneng artikel utama (Thailand)
flag alias Flag of Thailand.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Thailand.svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

LabelGambar bendera (40px)Jeneng gambar
1855Flag of Siam (1855).svgFlag of Thailand 1855.svg
1916Flag of Siam (1916).svgFlag of Thailand (1916).svg
navalNaval Ensign of Thailand.svgNaval Ensign of Thailand.svg

Lambang militer

Cithakan kiye uga nyakup varian bendera angkatan laut sing teyeng digunakna nganggo {{Angkatan laut}}:

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
THA (deleng)Cithakan:Country data THACithakan:Country data THA

Conto cara nganggo

  • {{flag|Thailand}} Thailand
  • {{flagicon|Thailand}}Bendera Thailand

Nggunakna varian bendera

  • {{flag|Thailand|1855}} Thailand
  • {{flagicon|Thailand|1855}}Bendera Thailand

Nggunakna alias pengalihan