Cithakan:Country data Tanjung Verde

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Tanjung Verde kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Cape Verde.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Tanjung Verde Jeneng artikel utama (Tanjung Verde)
flag alias Flag of Cape Verde.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Cape Verde.svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

LabelGambar bendera (40px)Jeneng gambar
1975Flag of Cape Verde (1975-1992).svgFlag of Cape Verde (1975-1992).svg

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
CPV (deleng) CPV Tanjung Verde
Cape Verde (deleng) Cape Verde Tanjung Verde
Cape Verde Islands (deleng) Cape Verde Islands Tanjung Verde

Conto cara nganggo

  • {{flag|Tanjung Verde}} Tanjung Verde
  • {{flagicon|Tanjung Verde}}Bendera Tanjung Verde

Nggunakna varian bendera

  • {{flag|Tanjung Verde|1975}} Tanjung Verde
  • {{flagicon|Tanjung Verde|1975}}Bendera Tanjung Verde

Nggunakna alias pengalihan

  • {{flagicon|CPV}}Bendera Tanjung Verde
  • {{flagcountry|CPV}} Tanjung Verde
  • {{flag|CPV}} CPV