Cithakan:Country data Tajikistan

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Tajikistan kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Tajikistan.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Tajikistan Jeneng artikel utama (Tajikistan)
flag alias Flag of Tajikistan.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Tajikistan.svg, tampak tengen duwur)


Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
TJK (deleng)Cithakan:Country data TJKCithakan:Country data TJK

Conto cara nganggo

  • {{flag|Tajikistan}} Tajikistan
  • {{flagicon|Tajikistan}}Bendera Tajikistan

Nggunakna alias pengalihan

Cithakan terkait

Deleng uga Cithakan country_data terkait liyane neng ngisor kiye: