Cithakan:Country data Swiss

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Swiss kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Switzerland.svg

Parameter standar

Jeneng parameter Nilai Makna
alias Swiss Jeneng artikel utama (Swiss)
flag alias Flag of Switzerland.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Switzerland.svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

Label Gambar bendera (40px) Jeneng gambar
civil Civil Ensign of Switzerland.svg Civil Ensign of Switzerland.svg

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng alias Hasil nganggo {{flag|alias}} Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
CHE (deleng) Cithakan:Country data CHE Cithakan:Country data CHE
SUI (deleng) Cithakan:Country data SUI Cithakan:Country data SUI
CH (deleng) Cithakan:Country data CH Cithakan:Country data CH

Conto cara nganggo

  • {{flag|Swiss}} Swiss
  • {{flagicon|Swiss}}Bendera Swiss

Nggunakna varian bendera

  • {{flag|Swiss|civil}} Swiss
  • {{flagicon|Swiss|civil}}Bendera Swiss

Nggunakna alias pengalihan

Cithakan terkait

Deleng uga Cithakan country_data terkait liyane neng ngisor kiye: