Cithakan:Country data Swedia

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Swedia kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Sweden.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Swedia Jeneng artikel utama (Swedia)
flag alias Flag of Sweden.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Sweden.svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

LabelGambar bendera (40px)Jeneng gambar
1562Sweden-Flag-1562.svgSweden-Flag-1562.svg
1844Swedish civil ensign (1844–1905).svgSwedish norwegian union flag.svg
navalNaval Ensign of Sweden.svgNaval Ensign of Sweden.svg

Lambang militer

Cithakan kiye uga nyakup varian bendera angkatan laut sing teyeng digunakna nganggo {{Angkatan laut}}:

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
SWE (deleng) SWE Swedia
Sweden (deleng) Sweden Swedia

Conto cara nganggo

  • {{flag|Swedia}} Swedia
  • {{flagicon|Swedia}}Bendera Swedia

Nggunakna varian bendera

  • {{flag|Swedia|1562}} Swedia
  • {{flagicon|Swedia|1562}}Bendera Swedia

Nggunakna alias pengalihan

  • {{flagicon|SWE}}Bendera Swedia
  • {{flagcountry|SWE}} Swedia
  • {{flag|SWE}} SWE