Cithakan:Country data Swaziland

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Swaziland kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Eswatini.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Swaziland Jeneng artikel utama (Swaziland)
flag alias Flag of Eswatini.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Eswatini.svg, tampak tengen duwur)


Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
SWZ (deleng) SWZ Swaziland

Conto cara nganggo

  • {{flag|Swaziland}} Swaziland
  • {{flagicon|Swaziland}}Bendera Swaziland

Nggunakna alias pengalihan

  • {{flagicon|SWZ}}Bendera Swaziland
  • {{flagcountry|SWZ}} Swaziland
  • {{flag|SWZ}} SWZ