Cithakan:Country data Suriah

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Suriah kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Syria.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Suriah Jeneng artikel utama (Suriah)
flag alias Flag of Syria.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Syria.svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

LabelGambar bendera (40px)Jeneng gambar
1932Flag of Syria (1932-1958; 1961-1963).svgFlag of Syria (1932-1958; 1961-1963).svg
1963Flag of Iraq (1963–1991); Flag of Syria (1963–1972).svgFlag of Iraq (1963-1991); Flag of Syria (1963-1972).svg
1972Flag of Syria (1972-1980).svgFlag of Syria (1972-1980).svg

Lambang militer

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
SYR (deleng)Cithakan:Country data SYRCithakan:Country data SYR

Conto cara nganggo

  • {{flag|Suriah}} Suriah
  • {{flagicon|Suriah}}Bendera Suriah

Nggunakna varian bendera

  • {{flag|Suriah|1932}} Suriah
  • {{flagicon|Suriah|1932}}Bendera Suriah

Nggunakna alias pengalihan

Cithakan terkait

Deleng uga Cithakan country_data terkait liyane neng ngisor kiye: