Cithakan:Country data Sri Lanka

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Sri Lanka kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Sri Lanka.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Sri Lanka Jeneng artikel utama (Sri Lanka)
flag alias Flag of Sri Lanka.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Sri Lanka.svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

LabelGambar bendera (40px)Jeneng gambar
navalNaval Ensign of Sri Lanka.svgNaval Ensign of Sri Lanka.svg

Lambang militer

Cithakan kiye uga nyakup varian bendera angkatan laut sing teyeng digunakna nganggo {{Angkatan laut}}:

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
LKA (deleng)Cithakan:Country data LKACithakan:Country data LKA
SRI (deleng)Cithakan:Country data SRICithakan:Country data SRI

Conto cara nganggo

  • {{flag|Sri Lanka}} Sri Lanka
  • {{flagicon|Sri Lanka}}Bendera Sri Lanka

Nggunakna alias pengalihan

Cithakan terkait

Deleng uga Cithakan country_data terkait liyane neng ngisor kiye: