Cithakan:Country data Somalia

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Somalia kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Somalia.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Somalia Jeneng artikel utama (Somalia)
flag alias Flag of Somalia.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Somalia.svg, tampak tengen duwur)


Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
SOM (deleng) SOM Somalia

Conto cara nganggo

  • {{flag|Somalia}} Somalia
  • {{flagicon|Somalia}}Bendera Somalia

Nggunakna alias pengalihan

  • {{flagicon|SOM}}Bendera Somalia
  • {{flagcountry|SOM}} Somalia
  • {{flag|SOM}} SOM

Cithakan terkait

Deleng uga Cithakan country_data terkait liyane neng ngisor kiye: