Cithakan:Country data Slowakia

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Slowakia kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Slovakia.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Slowakia Jeneng artikel utama (Slowakia)
flag alias Flag of Slovakia.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Slovakia.svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

LabelGambar bendera (40px)Jeneng gambar
1938Flag of Slovakia (1939–1945).svgFlag of First Slovak Republic 1939-1945.svg

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
SVK (deleng)Cithakan:Country data SVKCithakan:Country data SVK

Conto cara nganggo

  • {{flag|Slowakia}} Slowakia
  • {{flagicon|Slowakia}}Bendera Slowakia

Nggunakna varian bendera

  • {{flag|Slowakia|1938}} Slowakia
  • {{flagicon|Slowakia|1938}}Bendera Slowakia

Nggunakna alias pengalihan

Cithakan terkait

Deleng uga Cithakan country_data terkait liyane neng ngisor kiye: