Cithakan:Country data Slovenia

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Slovenia kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Slovenia.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Slovenia Jeneng artikel utama (Slovenia)
flag alias Flag of Slovenia.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Slovenia.svg, tampak tengen duwur)


Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
SVN (deleng) SVN Slovenia
SLO (deleng) SLO Slovenia

Conto cara nganggo

  • {{flag|Slovenia}} Slovenia
  • {{flagicon|Slovenia}}Bendera Slovenia

Nggunakna alias pengalihan

  • {{flagicon|SVN}}Bendera Slovenia
  • {{flagcountry|SVN}} Slovenia
  • {{flag|SVN}} SVN

Cithakan terkait

Deleng uga Cithakan country_data terkait liyane neng ngisor kiye: