Cithakan:Country data Siprus Utara

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Siprus Utara kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of the Turkish Republic of Northern Cyprus.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Siprus Utara Jeneng artikel utama (Siprus Utara)
flag alias Flag of the Turkish Republic of Northern Cyprus.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of the Turkish Republic of Northern Cyprus.svg, tampak tengen duwur)


Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
TRNC (deleng)Cithakan:Country data TRNCCithakan:Country data TRNC

Conto cara nganggo

  • {{flag|Siprus Utara}} Siprus Utara
  • {{flagicon|Siprus Utara}}Bendera Siprus Utara

Nggunakna alias pengalihan

Cithakan terkait

Deleng uga Cithakan country_data terkait liyane neng ngisor kiye: