Cithakan:Country data Siprus

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Siprus kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Cyprus.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Siprus Jeneng artikel utama (Siprus)
flag alias Flag of Cyprus.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Cyprus.svg, tampak tengen duwur)


Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
CYP (deleng) CYP Siprus
Cyprus (deleng) Cyprus Siprus

Conto cara nganggo

  • {{flag|Siprus}} Siprus
  • {{flagicon|Siprus}}Bendera Siprus

Nggunakna alias pengalihan

  • {{flagicon|CYP}}Bendera Siprus
  • {{flagcountry|CYP}} Siprus
  • {{flag|CYP}} CYP