Cithakan:Country data Serbia

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Serbia kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Serbia.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Serbia Jeneng artikel utama (Serbia)
flag alias Flag of Serbia.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Serbia.svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

LabelGambar bendera (40px)Jeneng gambar
civilCivil Flag of Serbia.svgCivil Flag of Serbia.svg
1991Flag of Serbia (1992–2004).svgFlag of Serbia (1992-2004).svg
2004Flag of Serbia (2004–2010).svgFlag of Serbia (2004-2010).svg

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
SRB (deleng)Cithakan:Country data SRBCithakan:Country data SRB

Conto cara nganggo

  • {{flag|Serbia}} Serbia
  • {{flagicon|Serbia}}Bendera Serbia

Nggunakna varian bendera

  • {{flag|Serbia|civil}} Serbia
  • {{flagicon|Serbia|civil}}Bendera Serbia

Nggunakna alias pengalihan

Cithakan terkait

Deleng uga Cithakan country_data terkait liyane neng ngisor kiye: